datetime

Első bálozó vagy nálunk Nagyatádon és ez lesz az első hosszútávod is, ha jól tudom. Szükség volt más edzéstervet felépítened hozzá?

Kimondottan nem változtattunk semmit az edzéseimen, inkább minőségre figyeltünk az edzőmmel Lehmann Tibivel.  Próbáltam a legmelegebb időre időzíteni az edzéseimet.

 

Féltávon és más versenyeken már többször volt alkalmad versenyezni az élmezőny tagjaival, Flander Marcival, Petsuk Zolival stb. Kemény küzdelemre számítasz szombaton?

Főként Marcival meccseltem többet a versenyeken,illetve Major Joe-val.:) Kemény küzdelem lesz az biztos, viszont inkább önmagamat kell leküzdenem.Elvesztem végre az ironman távú "szüzességem" :D .

 

A felkészülésed sikeres volt?

Erre térjünk vissza verseny után, akkor minden kiderül, hogy sikeres volt-e. 

Sokat készültem és edzettem, ahogy mindenki más is. 

 

Többszörös féltávú bajnok vagy, de ugye a hosszútáv nem csupán a féltáv kétszerese. Milyen időt tervezel menni és milyen stratégiával?

Mivel most indulok először, ezért annyira nem tervezek előre semmit. Persze azért mindent beleadok. Stratégiát illetően, pedig a frissítés a fő szempont nálam szokásosan. Meglátjuk mennyire melegszik fel az idő és úgy alakítom ki a táplálkozásom.

 

Vannak az egyes versenyszámban gyengeségeid-erősségeid? Tartasz valamitől a pályán (rossz időjárás, rossz visszapótlás, régi sérülés)?

Talán a nagy melegtől, de a Füredi OB után megtapasztaltam a saját bőrömön mitörténik, ha nem helyesen frissítek. Gyengeséget, erősséget tekintve, ha nagyon választanom kellene, hogy melyik az a versenyszám, amelyik gyengébb, akkor az úszást választanám. Hálisten még így is az élmezőnnyel  jövök ki mindig:)

Nagyatádra a mottóm: Nyugodtan és erősen! :) 

User login

Languages

Hozzászólások