datetime

Végre eljött a nagy nap. Este a már ezerszer begyakorolt mozdulatok még egyszeri átismétlése, majd óraállítás 5.45-re. Nem nagyon tudok aludni, mégis az óra riaszt álmomból. Gyors kávé, előkészületek, majd idegörlő várakozás, lassan telnek a percek. Stílusosan Vangelis elindít, visszaszámolás, koncentráció, mentés, enter, kész. Ezzel megvolnánk, de még csak most jön a neheze. Nevezettek listája. Úgy érzem felkészültem rendesen, lássuk mire volt elég. Enter. Második helyen. Döbbenet. 30 nevező az első másodpercben. Nem rossz az a második hely, különben is második IM-re készülök, ami csak Nagyatád lehet. A felkészülés elkezdödőtt. A jövő évi nevezésre. 

 

Hozzászólások

herrgyula képe
herrgyula on cs, 2016-09-01 19:42

Nem kell nevezési versenyt feltétlenül nyerni.
"Csupán" egy fontos lépésen vagy túl.
Elhatároztad, neveztél. A lényeg csak most kezdődik: "KÉSZÜLJ!"
És csak okosan! Step by step építkezz!
Mi pedig: Várunk!
 

No Avatar
nagybalfasz_b on k, 2016-09-27 11:24

Bocsánat, hogy más hozzászólásához akasztom a kérdésem, de fél óra böngészés után se találtam az Extrememan-oldalon olyan funkciót, hogy tudjak írni egy komplett új, saját hozzászólást. Csak más hozzászólásánál tudok plusz hozzászólást hozzáadni :-/

Az lenne a kérdésem, hogy megvan-e valakinek a idei Nagyatádi verseny összefoglalója, ami az M4-en jött?Sajnos már nincs fennt a videó a Mediaklikk.hu-oldalon és nekünk nem sikerült felvenni, amikor a tévében jött. Ha valakinek meglenne videófájlban számítógépen, akkor nagyon hálás lennék érte, ha meg tudnánk oldani, hogy mi is megkaphassuk egy plusz emléknek a versenyrôl. A Facebookon fel lehet venni velem a kapcsolatot a részletek megbeszélésében a következô név alatt: Thomas Ettig.

Köszönöm elôre is a segítséget!

Tamás

Bejelentkezés

Hozzászólások