datetime

Bár alig néhány hét telt el az Év Leghosszabb Napja óta, és sokatok még a jól megérdemelt pihenését tölti,
az eXtremeMan szervezői csapata gőzerővel dolgozik a jövő évi eseménysorozaton. Annyit már most elárulhatunk, hogy számos újdonsággal fogunk kedveskedni Nektek. Lássuk, mit jelent mindez akkor, ha kitekintünk határainkon túlra!

Ahogy arra mindnyájan emlékeztek, idei egyik fődíjunk egy szabadkártya volt a horvátországi Porec-ben megtartandó féltávú triatlon versenyre.
Itt azért érdemes megjegyezni, hogy nem egy jelentéktelen versenyről van szó, mivel e rendezvény ad otthont egyben a horvát és a cseh (!) féltávú triatlon országos bajnokságnak is, így a mezőny erőssége is átlagon felüli lesz.

A szerencsés nyertes - Nógrádi Balázs - mellett az eXtremeMan Nagyatád szervezői gárdája is képviseltetni fogja itt - versenyzőként is! - magát egy kisebb kontingenssel, de a startlistán már most tucatnál is több magyar versenyzőt - köztük több ironmant is!  - lehet kiszúrni.
Egyszóval október 16-án szemünket Porec-re vetjük, hajrá magyarok!

Természetesen az együttműködést a poreci szervezőgárdával 2017-re is fenn kívánjuk tartani, sőt, azt szándékunkban áll szorosabbra fűzni. A részletekről időben be fogunk tudni számolni.
Balázst pedig megkértük, hogy majd számoljon be Nektek az idei versenyről.

A horvátországi képzeletbeli  kiruccanást folytassuk az Adria túlpartján!
Az eXtremeMan család egy új partner-versennyel bővül 2017-ben. Színpadra lép az Aquatic Runner Italy - www.aquaticrunner.com!

A nagyatádi eXtremeMan verseny egyik sokak által leginkább embert próbálónak tartott része - kis túlzással persze - az a néhány méter, amit az első úszó kör befejeztét követően a parton kell megtenni, hogy aztán újra a habok közé vethesse magát az ember. A pulzus talán ekkor van a legmagasabban sokaknál a teljes verseny során!
Na, most erre srófol rá több lapáttal a maga nemében valóban unikumnak számító olasz Aquatic Runner. A verseny résztvevőinek úszniuk és futniuk kell... majd ismét úszni és futni és úszni és futni... mindaddig, amig nem érintik a versenypálya mind az öt szigetét Lignano és Grado között.
Összesen 23 km futás és 5000 méter úszással jár ez az embert próbáló kihívás, amely 2017. szeptemberében kerül majd megtartásra. 

Fontos leszögezni, hogy a megmérettetésen nem indulhat bárki: csak ironman-távú triatlon versenyt már igazolhatóan teljesített triatlonisták jogosultak erre.  A két verseny közti megállapodás értelmében az olasz szervezők elfogadják  az eXtremeMan Finisher adatbázist (www.ironman.hu), tehát minden eddigi Finisherünk jogosult lesz részt venni a jövő évi olasz erőpróbán.

A két verseny közti együttműködés további részleteiről hamarosan beszámolunk!
Addig is egy kis ízelítőért ide lehet kattintani!

Bejelentkezés

Hozzászólások