datetime

Bár még nincs vége az idei szezonnak, hiszen még néhány hazai duatlon verseny, sőt egy-két triatlonos megmérettetés is visszavan, de azért jó egy kicsit előrefelé is tervezgetni, hiszen az már biztos, hogy:
Örvendetesen sok esemény között lehet majd válogatni egész jövő évben. 
A Magyar Triatlon Szövetség ez év tavaszán rendezett egy versenyszervezői fórumot, ahol előzetes egyeztetések már zajlottak is, és az is üdvözlendő, hogy a 2017-es év triatlon-duatlon versenynaptára az eddigieknél korábban - reményeink szerint már október elején összeáll.

Az eXtremeMan versenysorozata - változatlan helyszínekkel - 2017-ben is folytatódik!

A napokban kaptuk a hírt, hogy a Balatonman Kenese versenye május utolsó hétvégéjére költözött.
Épp arra a hétvégére, ahol az eredeti terveink szerint az eXtremeMan51.5 Velence versenyének időpontja volt.
A verseny főrendezője ezt a döntését helyi sajátosságokkal (engedélyezési eljárások nehézségei) indokolta.
Nem kívánjuk "vagy-vagy" helyzet elé állítani triatlonos barátainkat!
Nádasdi Zsolt, az eXtremeMan51.5 Velence főrendezője úgy nyilatkozott, hogy az általa vezetett szervezői csapat egy héttel később, tehát június 4-én (vasárnap) is szívesen megrendezi a versenyt. 
A kiírás már ezen új időpont figyelembe vételével kerül fel a honlapra, ill. módosításra került az eXtremeMan51.5 Velence időpontja a nevezés menűnél is. 
Bízunk benne, hogy még időben jelezzük a változtatást, és nem okozunk vele kellemetlenségeket.
Mindazon versenyzők, akik az eXtremeMan51.5 versenyére már érvényes (befizetett) nevezéssel rendelkeznek, és számukra a módosított időpont valamilyen ok miatt nem felel meg, 2016. október 1-ig kérhetik a már befizetett nevezési díjuk visszautalását. Ezen esetekben kezelési költséget nem számolunk fel.

 
 

Bejelentkezés

Nyelvek

Hozzászólások