datetime

Nagyatád lázban ég! Jönnek a TRIATLONISTÁK!
A nagy család ismét összejön ünnepelni.
És ha már ünnep, akkor arra készülni kell. Készülünk is. Méghozzá gőzerővel.
A szervezői megbeszélések sűrüsödnek, a tennivalók várják az ezidőtájt felduzzadó csapatot. A városgondnokság szorgos kezei megigazítják az utolsó fűszálat.
Polgármesterünk, Ormai István  pedig személyesen ellenőrizi, hogy a legszebb arcát mutassa a város, nektek, ironmaneknek, amikor megérkeztek hozzánk.


És nemcsak Nagyatád készül.
Az ország egy-egy eldugott szegletében különböző csapatok szintén teljes erőbedobással készülnek.
Tegnap volt szerencsém egy ilyen helyen járni.
A Streamsport műhelyében voltam, hogy áttekintsem a felkészülésük jelenlegi helyzetét, egyeztessük az új technikákat az élő közvetítéshez.
A címben szereplő mondat nem véletlen. Ez bizony 2.0.
Jól emlékszem a már majd 10 éve történt első lelkesedésekre, hogy valahogyan interneten keresztül live közvetítést készítsünk, hogy azok is részesei lehessenek a „Nagyatádi Varázslatnak” akik nem lehetnek itt személyesen. Csináltuk azzal, amink volt. De ez itt most valami egészen más.
A Streamsport csapata Mohilla Tamás vezetésével, Waller Zsolt műszaki irányítása mellett olyan beruházásokat hajtott végre, ami bármely televízió számára beszállítóvá tette őket.
Jó hír ez a triatlonsport számára!
Jó hír ez nekünk!
Az az alázat, amivel Ők készülnek a Ti megünneplésetekre, nos arra lesz szükségetek nektek is 29-én, hogy célba érhessetek.
A főpróbáig már csak 3 hét. Minden verseny előtt örültem volna, ha van még pár napunk készülni.
Most nem! Már alig várom, hogy kezdhessünk!
Hajrá StreamSport 2.0!

Bejelentkezés

Nyelvek

Hozzászólások