datetime

Évről-évre izgalmas pillanat, amikor véglegesen megjelenik a rajtlista. Persze még akadnak elvarratlan szálak néhány versenyzőnél – mint például a licenc –, de azért a néhány VIP indulón kívül már teljesnek tekinthetjük. Ez évben is több mint 1500 sportoló vesz részt a hazai Hosszútávú Triatlon Országos Bajnokság hétvégéjén, és gyakran emlegetjük, hogy Nagyatád lakossága ekkortájt bizony megduplázódik. 12 országból jönnek a triatlonisták, főként Közép-Európából, de akad olyan, aki a tengeren túlról érkezik.

A statisztikák minden évben nagyon érdekesen alakulnak, büszkék vagyunk rá, hogy ebben az évben is nagy számban érkeznek az újoncok, akik még soha nem álltak rajthoz ezen a távon. Ők 196-an zöld rajtszámmal lesznek láthatók a mezőnyben és minden biztatásunkat élvezni fogják! Újdonság, hogy idén olyan tagokkal is bővül a nagyatádi „Családunk”, akik nem nálunk kezdték az ironman távot, hanem valahol a nagyvilágban ezt már korábban teljesítették, de idén bennünket, vagy bennünket is megtisztelnek. Ők 35-en állnak rajthoz.

És talán a legizgalmasabb, hogy a piros rajtszámmal versenyző TTT és HHH tagok népes táborából bizony 37-en ott topognak majd ismét a gyékényesi tó partján, és várják az eldördülő ágyúszót! Idén ezen elit klubba új tagok is bekerülhetnek, nézzük Őket név szerint is.

Leendő TTT tagok: Major József, Józsa Gábor, Véghelyi Árpád, Hanász Attila, Regős Ferenc, Dr. Borbély Péter.

Leendő: HHH-tagok: Dezső Sándor, Keszi József, Kató Csaba

A piros rajtszámos professzorok „királya” továbbra is Szebeni Endre (1943), mindenki Bandi bácsija, aki 26 sikeres célbaérkezést követően 27. alkalommal is nekivág a távnak.

A statisztikákon túl pedig mindenkit vár a saját küzdelme és remélhetőleg a NAGYATÁDI CÉLEGYENES!

Hamarosan hírt adunk a Titánok küzdelméről is, a harc nem marad el, elég, ha a rajtlista elejére tekintünk.

Az idei rajtlistánkon minden versenyzőnk a rajtszámának megfelelő színnel jelenik meg a neten, továbbá azon versenyzők neve linkként jelenik meg, akik Nagyatádon már célbaértek. A linkre kattintva az adott versenyző eddigi eredményei láthatók a finisheres adatbázisunkból. Jó böngészést. Reméljük tetszik! (Már csak 14 nap!)

És akkor a link:

Egyéni rajtlista

Váltó rajtlista

Bejelentkezés

Hozzászólások