datetime
Szia! Reméljük zökkenőmentes szezonod volt, és rendben haladt a felkészülésed a 2017-es eXtremeMan Nagyatád versenyre, nyugodtan várod, hogy elteljen az utolsó hét?
 
Igen, zökkenőmentes volt a felkeszülés!
 
 
A Fradiban elég komoly amatőr bázis van, ráadásul az edzések egy részét olyan hosszútávú triatlonos legenda irányítja, mint Csomor Erika. Ezek a klub adottságok sokat segítenek neked?
 
A Fradi a legjobb választás volt. Mind úszóedzésben, mind futóedzésben. A bringát is megszerveztük sokszor, így arra sem lehet panasz
 
 
Tavaly Magyar Bajnok lettél ezen a távon, mennyire volt ez nagy meglepetés? Illetve mit jelent számodra hiszen nem kis dolog az amit véghez vittél?
 
Úgy álltam a rajthoz, hogy nyerni szeretnék, miután itt is van egy papírforma, és nem indult veszélyes magyar ellenfél. Sokat jelent számomra, mert mindezt napi 8 óra munka mellett vittem véghez.
 
 
Van valami speciális felkészülési terved így az utolsó időszakban, akár az edzéseket vagy az étkezéseket nézzük?
 
Semmi speciális nincs az utolsó hétben, csupán annyi, hogy annyit edzem és azt, amit szeretnék, lesz elég küszködés a nagy napon. Enni pedig mindig azt eszem, amit megkívánok. (Adri nagyon helyes teszi mindezt, mi sem javasoljuk, hogy ilyenkor diétázzatok vagy éjszakázzatok, kalória, és pihenés, ez kell a sok edzéshét után!- a szerk.)
 
 
Hogy érzed melyik szám a legerősebb számodra? És mit gondolsz idén is partiban tudsz lenni az aranyért? És természetesen sok sikert, és jó versenyzést kívánunk neked!
 
A legerősebb számom a bringa, remélem itt tudok javítani a tavalyi időmön, és azt gondolom, ha nem jön közbe semmi technikai vagy fizikai probléma, idén is bajnok leszek!
 
 
Molnár Gergő

Bejelentkezés

Hozzászólások