datetime

Szia! Hogy s mint vagy, hogy állnak az utolsó simítások Atád előtt? Alakul a bomba forma?

Szia! Köszi, jól. Már nagyon várom a hétvégét, előző héten volt még egy hosszabb bringázás, utána viszont már csak átmozgatni tervezek. A bombaforma? Remélem, majd ott kiderül.

 

Tavaly, azt hiszem elég nagy meglepetést okoztál azzal, hogy magyar bajnoki második lettél, benne volt előtte ez a forgatókönyv a pakliban, vagy álmodozás szinten sem jelent meg korábban?

Még álmodozás szintjén sem. Igazából csak a teljesítés volt a célom első bálozóként. Amikor beértem nagyon meg voltam lepődve, hogy mennyit is mentem, mert közben nem igazán néztem, hogy hol is tartok. Időbeli célnak meg egy fél órával rosszabb időt tűztem ki előzetesen.

 

Kajakozásból jöttél át a triatlonba! Hogyan élted/éled meg ezt a váltást? És mi indított el ezen az úton?

Régóta szerettem volna magam triatlonban kipróbálni. Még (maratonista) kajakosként, viszonylag sokat kellett úszni és futni, ezért ezekben a számokban volt már egy kis alapom a triatlonhoz, így igazából csak a biciklizés hiányzott. Valójában nem tudom megmondani mi volt az, ami elindított ezen az úton, de úgy gondolom Tominak is (Párom) nagy szerepe van benne.

 

Idén ha jól látom még több időt és energiát tettél bele a felkészülésbe, erősebbnek, gyorsabbnak érzed magad?

Igen, idén jóval többet bicikliztem, mint tavaly, úgyhogy ha minden összejön, remélem ott tudok időben a legtöbbet javítani.

 

Milyen felkészülési állomások vezettek idáig az idei évben? És mit szűrtél le belőlük? Remek versenyzést, és nagyon szép eredményt kívánok neked!

Keszthely volt az első idén, amire pihentem mentem. 5 óra volt a célom és másodpercre annyit is sikerült mennem, aminek nagyon örültem, plusz volt még benne pár perc, mert az első depózásom során elkövettem egy kis bakit is.

A második mérföldkőnek a kaposvári versenyt tűztem ki, amit az idei még keményebb bringapálya miatt jó erőfelmérőnek gondoltam. Próbáltam rá készülni, egy párszor elmentünk letekerni a pályát, de mindig azt éreztem, hogy ez után képtelen leszek „normálisan” futni, aztán valahogy mégis csak sikerült, és még az időmön is tudtam faragni egy kicsit tavalyhoz képest. Az eddigi triatlon versenytapasztalataim alapján rájöttem, hogy minél hosszabb egy táv, nekem annál inkább fekszik, nem vagyok egy sprinter, úgyhogy nagyon szeretném Nagyatádon kihozni magamból a legjobbat, úgy, ahogy tavaly.

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM ÉS HAJRÁ MINDENKINEK! OTT LESZEK! 

 

Molnár Gergő

Bejelentkezés

Hozzászólások