datetime

eXtremeMan25.75 Kaposvár Versenykiírása


5. eXtremeMan25.75 Kaposvár Sprint Triatlon Versenykiírása
Időpont:
2018. június 23. szombat, rajt: 11:05 óra

A verseny rendezője:
Péter Attila, a Kaposvári Szabadidő Egyesület, az eXtremeMan Kft. és az Attidas Kft. közreműködésével.

A verseny célja:
A “készülj velünk az ironmanre” program szerves részeként felkészülési verseny biztosítása az eXtremeMan Nagyatád leendő résztvevőinek.
A BM Triatlon Országos Bajnokság lebonyolítása.
A fiatal triatlonos generáció megismertetése az eXtremeMan filozófiával.
Más sportágak kedvelői számára a triatlon sportág bemutatása és versenyzési lehetőség biztosítása mindenkinek, aki érdeklődik a triatlonsport iránt.

A verseny távja:
25,75 km, sprint triatlon táv
Úszás: 0,75 km; Kerékpározás: 20 km; Futás: 5 km

Rajt és cél: Kaposvár, Deseda-tó, Toponári strand

Útvonal: Úszás a Deseda-tóban, egy körös pályán. Kerékpározás a Deseda-tó melletti utakon, két körben. Futás a tóparti kerékpárúton három körös pályán.

Szintidő: 2 óra. (úszás végén: 0,5 óra; kerékpár végén: 1,5 óra)

Résztvevők:
Egyéni és 3 fős (első úszik, második kerékpározik, harmadik fut) váltó. Egyéniben 14 évnél, váltóban 10 évnél idősebb nők és férfiak, akik kijelentik (vagy szülővel engedélyeztetik), hogy felkészültek és alkalmasak a táv teljesítésére, illetve a nevezési díjat a megadott határidőig befizetik. A nevezési díj befizetésével elfogadják a verseny szabályait.

Időmérés:
Az evochip rendszerével. Saját sárga chip-pel ingyenes. Ezt a nevezésnél regisztrálni kell. Akinek nincs sárga chipje, annak 2 db 1000 Ft-os bankjegyet kell adnia a rajtszám átvételekor, melyből egyet a chip visszaadásakor visszafizetünk.

Frissítés: High5 és Markunion forrásvíz kerékpáros kulacsban és a futásban körönként, a célban.

Nevezés:
Online az www.extremetour.hu nevezési oldalon.

Eredményhirdetés:
a BM Országos Bajnokság résztvevőinek kategóriánként, az eXtremeMan25.75 versenyen abszolút női és férfi 1-3 éremdíjazás.

Egyebek:
Javaslom, hogy a verseny után vegyetek részt az Országos Triatlon Találkozó programjain, ahol a család valamennyi tagja számára kínálunk triatlon versenytávokat: eXtremeMan13 Junior és eXtremeMan6.5 Prologue.
Remélem, sokan lesznek olyanok, akik a másnapi eXtremeMan113 Kaposvár verseny résztvevőiként már szombaton is itt lesznek! Tanítsd a családodat triatlonozni és táborozz le ingyenesen a volt kemping területén.
Felhívom a figyelmet arra, hogy idén is rendezünk Quadrathlon versenyt a Deseda-tavon! Az eXtremeManQ30 Deseda sprint Világ Kupa, szombaton 11-kor, 5 perccel a triatlon mezőny előtt rajtol!

Bármit közölni vagy kérdezni akarsz, írj egy e-mailt: petiatti@gmail.com

Bejelentkezés

Nyelvek

Hozzászólások