datetime

bringakItt most hajnali 5 óra van. Arra ébredtem 4 óra körül, hogy nagyon fázom. A szobánkban bekapcsolt valahol egy légkondi, de mivel Ádámot nem akartam felébreszteni inkább kimentem a nappaliba olvasni. 5 óra körül kijött Józsi és Luca is, hogy ők is fáznak. Az ő légkondi-kezelőjüket meg is találtuk és kikapcsoltuk. Teljesen felesleges itt, olyan kellemesen balzsamos az este. Tegnap bementünk dél körül Konára, beállíttattuk Józsi bringájának a váltóját, felvettük Era biciklijét meg az én bérelt biciklimet. Utána Józsi elment 4 órát bringázni, Era úszni, mi meg a hely sörfőzde éttermébe enni egy kis friss halat salátával, meg ittunk hozzá helyi söröket. Nagyon kellemes, érdekesen aromás ízűek a sörök, virágokkal együtt érlelik. Ebéd után hazajöttünk és Ádámmal ketten elmentünk biciklizni. Sajnos az én bringám elég kicsi, kb 10 centivel feljebb kellene tolni az ülést, de mindegy. Nyomtunk egy laza 2 órát, közben láttuk Józsit is, meg több Ironmant is edzés közben. A táj fekete lávasivatag mindkét oldalon, ami kellemesen nyomja vissza a meleget. Este Luca sütött ananászos csirkét, utána kb 10 óra körül már mindannyian erósen bólogattunk és billent lefelé a fejünk. Én el is mentem aludni, amit reggel fé ötig bírtam is.

Hozzászólások

No Avatar
RE-herrgyula on h, 2008-10-06 18:27

Sziasztok !

Milyen "drótszamarakat" lehet bérelni Hawaii-on, és ha nem titok mennyiért ? ( a jövő évi tervezés miatt is kérdem... Wink) Jó bringázást Nektek,egyébként most nálunk is lesz némi vénasszonyok nyara...

 

 

No Avatar
Anonymous on k, 2008-10-07 22:02

Szia Gyula!
Mindenféle bringát lehet itt bérelni, ahogy Tamás is írta, jó minőségű, márkás kerókat (Specialized, Scott, Trek stb.). A lényeg, hogy jó időben le kell foglalni, több hónappal a verseny előtt. Van sima országúti és van triatlonos (könyöklős) bicikli is. Árban van némi különbség, kb. 5 dollár per nap. Ádámra hallgatva javaslom én is a HP Bikeworks nevű boltot Konán. Sajnos idén én már későn kapcsoltam és nem volt a méretemben kerékpár, úgy hogy körül kellett néznem a "piacon". Végül 30 dollár per napért találtam egy Colnago országútit (+adó). Egy kicsit sokallom... A HP olcsóbb, viszont ott hajlamosak rábeszélni a rossz méretű bringára (lásd Tamás - 10 cm).
Üdv.
Luca

Bejelentkezés

Hozzászólások