eXtremeManD55 Nágocs Versenykiírás

200x150

Versenykiírás 2018

eXtremeManD55 Nágocs

Rövidtávú Duatlon OB


Időpont:

2018. szeptember 23. vasárnap

 Tervezett rajt: 10, 11.30, 14 óra

(végleges időrend és futamsorrend 2018. augusztus 24-én)

A verseny rendezője: Dr. Pap Imre,

- a Nágocs SE és az eXtremeMan Kft. közreműködésével.

 

A verseny célja:

A “Készülj velünk az ironmanre” program szerves részeként felkészülési verseny biztosítása az eXtremeMan Nagyatád leendő résztvevőinek.

A somogyi triatlon és duatlon legendák megőrzése (Deseda triatlon, Fonyód triatlon, Nágocs duatlon).

Versenyzési lehetőség biztosítása mindenkinek, aki érdeklődik a duatlon sport iránt.

A verseny távjai:

Serdülő ranglista verseny: 3km – 12km – 1,5 km,
Sprint ranglista verseny: 5km – 20km – 2,5km,
Rövidtávú duatlon OB: 10km - 40km – 5 km.


Rajt és cél (versenyközpont):

Nágocs Gábor Áron út, Fonyódi Tibor sporttelep.
A Nágocs SE labdarugópályája.


Útvonal: 

Futások:

a versenyközpont körül, különböző felületű utakon, (füves pálya, aszfalt, földút, murvás út) több körben, (kb. 1 – 1,5 -2 km körönként).

Kerékpározás:

Versenyközpont – Nágocs központ – Zicsi elágazó – Zics – Zicsi elágazó – Nágocs központ – Andocsi elágazó – Nágocs központ -Versenyközpont útvonalon, több körben, (kb. 8 – 10 -13 km körönként). Teljes útvonallezárás mellett, helyenként egyirányú utakon. Az aszfalt minősége változó (alsóbbrendű magyarországi utak átlagos minősége). Komoly szintkülönbségű (8 – 10 %-os emelkedők és lejtők) technikás (sok kanyar) pálya.


Résztvevők:

Azok a legalább 14 éves versenyzők, akik kijelentik, hogy felkészültek és alkalmasak a táv teljesítésére, illetve a nevezési díjat a megadott határidőig befizetik. A nevezési díj befizetésével elfogadják a verseny szabályait.

A versenyen csak érvényes MTSZ versenyengedéllyel lehet indulni.

Kategóriák: az MTSZ szabályai szerint férfi és női egyéni.


Időmérés:

Az EVOCHIP rendszerével. A chipet a használati utasítás szerint a versenyen végig viselni kell. Akinek van sárga chipje az adja meg a kódját a nevezési oldalon, hozza el a versenyre és használja. Akinek nincs, annak két darab ezer Forintos bankjegyet kell befizetnie nevezéskor. Ebből 1000 Ft a chip bérleti díja. A másik ezer Forintos bankjegyet kaucióba kell adnia, amit a chip visszaadásakor visszafizetünk.Frissítés:

Futásnál körönként két frissítő állomással, a High5 professzionális rendszerével, szükséges termékeivel és víz, banán biztosításával. Kerékpáron kulacsból, amit a versenyközpontban tudsz megtölteni.


Díjazás:

Minden célba érkező számára egyedi póló.

A rövid távú OB-én éremdíjazás. (Magyar Bajnoki Érmek az MTSZ-től).

A verseny végét megvárók számára részvétel egy ajándék sorsoláson. 


Nevezés: 

Kizárólag interneten, a www.extremetour.hu oldalon.  A nevezési díjat csak bankkártyával lehet rendezni. A versenyen csak érvényes MTSZ versenyengedéllyel lehet indulni.

Nevezést csak regisztrált felhasználó tud leadni. A nevezés csoportos, tehát a regisztrált felhasználó csapatvezetőként nevezi be a sportolókat és/vagy saját magát. A csapatvezető futamonként tudja nevezni a sportolókat.
- Ha a csapatvezető csak magát nevezi, akkor egyszerűen meg kell adnia a saját adatait a Versenyzők soron.
- Ha a csapatvezető több sportolót nevez, akkor a Versenyzők számának növelésével több sor keletkezik, itt kell megadni az adatokat. Ha a csapatvezető is indul, értelemszerűen a saját adatait is meg kell adnia a Versenyzők közt. Figyelem! A nevezési díj a megadott sorok alapján számítódik, akkor is, ha a sor üresen marad! 

Nevezési díjak:
Serdülő futam - 3.500 Ft
Sprint futam: - 5.000 Ft
Rövidtávú futam - 8.000 Ft

Nevezési határidő: 2018. szeptember 16. éjfél 

Az EvoChip sárga chipjével rendelkező sportolók chipkódját fel kell tüntetni a Versenyzők adatai közt mindenképp (nem elég a Profilban megadott kód!). Ha nevezéskor nincs megadva kód, akkor a versenyző fehér chippel indul és a helyszínen 1.000 Ft-os bérleti díjat, ill. 1.000 Ft-os kauciót kérünk. A kaució a chip leadásakor visszajár. Ugyanez érvényes arra, aki otthon felejti a sárga chipjét.

Nevezéssel kapcsolatban segítség: extrememan@extrememan.hu

Lemondás:

Az extrememan@extrememan.hu e-mail címre kell küldeni egy e-mailt, arról az e-mail címről, mely regisztrációkor meg lett adva. A lemondást tehát csak a csapatvezető intézheti. Az e-mailben fel kell tüntetni a sportoló nevét, a születési dátumát, a futamot és a annak a bankszámlának a számát és a tulajdonosnak nevét, ahova a kezelési költséggel csökkentett nevezési díjat visszaküldhetjük. A kezelési költség egységesen 1.500 Ft/fő. A lemondási határidő 2018. szeptember 16. éjfél.

A nevezés átadására nincs mód.

A Rendezőség később dönt a helyszíni nevezésről és annak díjairól.

Egyebek:

  • A versenyközpontnál kulturális programok és büfé és hagyományos nágocsi hangulat várja a résztvevőket.
  • Kiváló lehetőség a duatlonnal való ismerkedésre. Hozz magaddal még egy versenyzőt!
  • Vedd át a rajtszámodat már szombaton, nézd meg a pályát, nézz körül a versenyközpontban!
  • Ha bármit kérdezni akarsz, írj egy e-mailt: drpapimre2@gmail.com


© 1989 - 2018 eXtremeMan
Designed by Szliczki József