Erika bulija és a másnap
Tegnap (Hétfőn) sűrű napunk volt. Erika meghívott néhány embert és mi nagy sütés főzéssel készültünk. Berohantunk Konára, leadtuk a bérelt bicikliket, majd beindult a nagy bevásárlás. Erika kitett magáért 500 dollárnyi cuccot vásárolt be. Itthon nekiláttunk a menünek: Erika sushit csinált, Ádám csirkepörköltöt és franciasalátát, Luca nokedlit, Józsi sült csirkét. Én a Brassay rékával kuktáskodtam, krumplit, répát, almát pucoltunk, én még a szemetet szedtem össze, meg a sört csapoltam. Átjött a másik magyar csapat is, a Rékáék úgyhogy voltunk elegen. Elég sok étel ital megmaradt, úgyhogy lesz mit ennünk a maradék néhány nap során. Ma, Kedden, elmentünk Kona mellett egy klassz helyre "snorkeling-ezni". Rengeteg színes hal, hatalmas teknőcök. Ádám vízalatti kamerával filmezett, az én barátom Schweder Józsi pedig bérelt egy szörfdeszkát és hullámszörfözni tanult. Sikerült neki háromszor fel is állni a deszkára. Nem egyszerű dolog. Utána vacsora a Bubba Gump-ban, majd haza. Isszuk a maradék sört, és korán fekszünk, mert holnap kora hajnali kelés és megyünk a Manua Keára napfelkeltét nézni 4000 m magasan.
© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József