.....hosszú idő után újra jelentkezem....

200x150

Sziasztok Kedves Mindenki!

Tudom,…jól eltűntem….,de higgyétek el, sajnos ennek is oka volt. Így KELLETT, hogy legyen. Most újra jelentkezem.
Augusztus óta nagyon sok minden történt. Mint sokunknál, az élet nálam sem lehet szinte soha állóvíz, mindig van /kell valami , ami felkavarja.

Tehát augusztus óta:



- egészség: A lábam már maximálisan hajlik, használható, óvatosan terhelgetem…, de van,hogy elkezd fogyni a türelem…így történt,hogy Gyula minden óva intése ellenére, sikerült összehoznom egy kezdődő csonthártyagyulladást (csak) a bal sípcsontomnál….újból kerülhettem a futást…de akkor ott volt még a kerékpározás és az úszás (végre nem CSAK az úszás)…..
Már minden rendben. Mára már újra kezdhetek a „sportnak élni”, és megerősödve újra az első szabály lesz a „Gyula szava szent!”

- munka: jöttek a hidegek,mikor már nem lehetett kint biciklizni rövidben….és semmi meleg ruhám nem volt itthon, mindenem Hajdúböszörményben maradt….
Kezelésekre természetesen november elejéig jártam még, azonban azért CSAK eddig, mert munkáltatóm etikátlan magatartása miatt ((((((levélben felszólított, hogy ha nem megyek vissza nov.1.-éig táppénzről, akkor felmondással válhatunk csak el egymástól…)))))))be kellett,hogy fejezzem a már kiírt és megkezdett kezeléseket.
Hát visszamentem…. A gyerekek nagy örömmel fogadtak, szívesen töltöttem volna velük szabadidőmet, azonban egyértelműen tudtomra adta a másik edző, hogy nem kívánatos személy vagyok már az edzéseken (még úgysem, ha a gyerekekkel edzek én is). Ott létem alatt, munkáltatóm semmiben nem könnyítette meg a dolgomat….

- iskola: októberig bezárólag sikeresen elvégeztem a TFTI által indított triatlon edzői szakot, nagyon jó eredménnyel.

- napjaink: Mára már hazaköltöztem Nagyatádra. Magam mögött hagyva a Hajdúk Fővárosát….
Jelenleg munkanélküli vagyok, tavaszi kezdéssel már több munkaajánlatom is van szerencsére.

-a jövő várhatóan: Valószínű- Nagyatádon fogok elhelyezkedni, és igyekszem majd az -edzések mellett – jól kiegészíteni az Ironman szervezői csapatát.
Ezzel kapcsolatosan –mint, ahogyan azt olvashatjátok a hírekben- megkaptam első megbízásomat. Az én feladatom a 2009-es eXtremeMan-es dupla DVD-k továbbítása a megrendelőknek és eXtremeTour-os nadrágok kiközvetítése is jogos tulajdonosaiknak (akik nem vették még át a Triatlonbálon ).
Kérlek titeket, hogy aki eXtremeTour-os nadrág tulajdonos és szeretné megrendelni a dupla DVD-t is /mert mind a kettő milyen jól mutatna a 2009-es Ironmanek és Ironladyk karácsonyfája alatt  /, az egybe adja le rendelését a gaspar_reka01@citromail.hu e-mailcímre.

-más: azóta lett egy kis francia bulldog lányom is Bibi, már 5 és fél hónapos. Vele majd versenyek alkalmával találkozhattok 
..a Bettike ezt már tudja…és nagyon várja is

© 1989 - 2024 eXtremeMan
Designed by Szliczki József